Sports Analytics School: Συνδύασε την πληροφορική και την ανάλυση δεδομένων με το ποδόσφαιρο.
Σκεφτεσαι καιρό να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο σχετικό με το Data Science και τον προγραμματισμό αλλά όλο το αναβάλεις; Έχεις αγοράσει εκείνο το online course για να μάθεις Python, αλλά βαριέσαι να το ξεκινήσεις; Βλέπεις όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας να ζητούν εργαλεία Ανάλυσης Δεδομένων;
Το Sports Analytics School του Workearly, ανοίγει στο ελληνικό κοινό την πρώτη πλατφόρμα με online courses που εκπαιδεύουν τους χρήστες στην Ανάλυση Δεδομένων και τον προγραμματισμό, χρησιμοποιώντας πραγματικά παραδείγματα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.
Στην ομάδα του Sports Analytics School ανήκει και ο “γκουρού” των Sports Analytics στην Ελλάδα, ο Θέμης Καίσαρης. Ο Θέμης Καίσαρης ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι το μακρινό 1996 στο πρώτο αθλητικό site της χώρας το Sport.gr. Μάζεψε χιλιάδες ώρες πτήσης στον "αέρα" της ΕΡΑΣΠΟΡ, του Sentra και του Sport24 Radio. Ως διευθυντής σύνταξης του SPORT24, έφερε την επανάσταση των analytics στη χώρα με τη συνεργασία του site με την Opta το 2020. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε το Ζοσιμάρ, το Νο1 αθλητικό podcast της χώρας, με πάνω από 3.5 εκατομμύρια ακροάσεις και σταθερή παρουσία στα charts του Spotify με τα κορυφαία podcast ανεξαρτήτως θεματολογίας.
Μάθε Data Science & Sports Analytics με τα δεδομένα της αγαπημένης σου ομάδας και τον Θέμη Καίσαρη.
Sports Analytics School
Απευθύνεται σε όλους: αρχάριους και προχωρημένους, από φοιτητές, επαγγελματίες, αλλά και εφήβους, που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν περιζήτητες γνώσεις στον κλάδο του Data Science και του προγραμματισμού, μέχρι έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους με διασκεδαστικό τρόπο μέσα από το ποδόσφαιρο.
Η πλατφόρμα προσφέρει επικαιροποιημένο εκπαιδευτικό υλικό, εργαστηρια πρακτικής εξάσκησης και tests αξιολόγησης και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να μάθουν, στους δικούς τους χρόνους, από πιο απλά εργαλεία όπως το Excel μέχρι και σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού, όπως η Python.
Οι χρήστες αφού μαθαινουν την βασική θεωρία μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα, μετά καλούνται να λύσουν διάφορα challenges παιρνοντας πρόσβαση στα πραγματικά στατιστικά των αγώνων.
Για παράδειγμα μπορεί να βρουν τα performance statistics του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με το Excel, να αναλύσουν την κατοχή στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν με το Power BI, ή να τους ζητηθεί να βρουν τους καταλυτικούς σκόρερ του αγώνα της Aston Villa με την Fulham, με την βοήθεια της Python.
Το πρωτότυπο αυτό κόνσεπτ έχει αγαπηθεί από χιλιάδες χρήστες και επαγγελματικά στελέχη, κάνοντας την εκπαίδευση παιχνίδι, δίνοντας ταυτόχρονα ευκαιρίες καριέρας από εταιρείες τεχνολογίας μέχρι εξ αποστάσεως θέσεις εργασίας σε κορυφαίες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ.
Comments