top of page

Συνεργασία των Workearly και Vaquancy με την Remote.





Η Remote, που εδρεύει στο στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα success stories της Silicon Valley, στον τομέα της τηλεργασίας.


Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα παγκοσμίως που προσφέρει διεθνείς υπηρεσίες μισθοδοσίας, παροχές και compliance services για εξ αποστάσεως εργαζομένους και contractors.


Η Remote φροντίζει για την παγκόσμια μισθοδοσία, τα οφέλη, τo compliance και τους φόρους, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να επικεντρωθούν στους ανθρώπους.


Η τηλεργασία, ειδικά στα τεχνολογικά επαγγέλματα, αποτελεί πλέον την νέα πραγματικότητα, και οι εταιρείες ψάχνουν νέους τρόπους ώστε να συνεργάζονται και να προσλαμβάνουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.


  • Η δημιουργία local entities σε κάθε χώρα, καταναλώνει πολύτιμο χρόνο και πόρους για μία εταιρεία που θέλει να έχει μία international ομάδα. Μέσω της πλατφόρμας Remote, αυτό πλέον αποτελεί μία εύκολη υπόθεση.

  • Προσφέρονται ανταγωνιστικά, local benefits για την προσέλκυση των καλύτερων τελέντων παγκοσμίως.

  • Μέσω της πλατφόρμας, η μισθοδοσία του το παγκόσμιου εργατικού δυναμικού μιας εταιρείας, διασφαλίζεται χρονικά αλλά και υλοποιείται με τα τοπικά συναλλάγματα.

Η Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει τηλεργαζόμενους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, και το Workearly, η πιο δημοφιλής εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling σε τεχνολογικές ειδικότητες, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Remote και προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working.



コメント


bottom of page